Man tager vad man haver
Ännu en god studentmiddag. Köpte tidigare i höstas 1,5 kg frystorkad sojafärs som man blandar med vatten för att få till en hyfsat snarlik "köttfärs".
2 hackade vitlöksklyftor
1 hackad gul lök
3 morötter, skalade och tärnade
15 g mjölkfritt margarin
1 förpackning krossade eller passerade tomater
1 dl vatten
1 dl vegetarisk färs, frystorkad
Cayennepeppar, honung, balsamvinäger, oregano, basilika, grönsaksbuljong, salt och svartpeppar
Tja, fräs lök, vitlök och morötter utan att få färg i margarinet. Häll i tomaterna och lite vatten. Koka 6-7 minuter så att morötterna blir mjuka. He i den vegetariska färsen tillsammans med alla kryddor. Låt färsen svälla i ett par minuter, rör om och späd med vattnet till en bra konsistens.
Gott med pasta.
2 hackade vitlöksklyftor
1 hackad gul lök
3 morötter, skalade och tärnade
15 g mjölkfritt margarin
1 förpackning krossade eller passerade tomater
1 dl vatten
1 dl vegetarisk färs, frystorkad
Cayennepeppar, honung, balsamvinäger, oregano, basilika, grönsaksbuljong, salt och svartpeppar
Tja, fräs lök, vitlök och morötter utan att få färg i margarinet. Häll i tomaterna och lite vatten. Koka 6-7 minuter så att morötterna blir mjuka. He i den vegetariska färsen tillsammans med alla kryddor. Låt färsen svälla i ett par minuter, rör om och späd med vattnet till en bra konsistens.
Gott med pasta.
Kommentarer
Trackback