Tisdag

Spelar på Lund International Choral Festival i veckan. Har redan gjort en konsert med Musikhögskolan i Malmös kammarkör i domkyrkan där jag och Erik spelade fiol så hela kyrkan fick spader. Nu repar jag fem timmar varje dag med stadsorkestern för att till slut avverka Galakonserten imorgon. Så trött! Ibland undrar man ju om kompositörerna skrivit sina operagrejer bara på C-strängen för violasterna bara för att jävlas?
Sen har jag fått noterna till CY Ensembles nya projekt. Kommer bli hur spännande som helst! Nyskriven modernistisk kammarmusik är det fetaste jag vet - just nu. Jag vet att sånt kan ändras; för två år sen vid denna tid var Verdis Requiem det fetaste så...
Våran lägenhet är bäst i världen men jag saknar min sambo när vi är ute så här och jobbar på musikaliska äventyr. Fler ska det bli, men också lite tid för ompyssling och omhändertagning.
Just ja, jag var i Göteborg i helgen. Vilken fin stad! Har inte varit där "på riktigt", utan bara på Gothia Cup tidigare och då spelade vi bara fotboll ju. Träffade fina Love som verkar må utmärkt och så sov jag och Andy hos Erik och Evelina, två genier! Längtar redan tillbaka!

torsdag

blir tokig på denna hemska icke-moral idag

finns det ingen som bryr sig om andra?