fredag

Jag är riktigt trött idag. Håller på att bli sjuk - och då så klart motar jag bort den med tredubbelt jobb. Vi har nollningsfest ikväll, som jag håller i, men jag jobbar nattklubb i Västra Hamnen ikväll och börjar 22 - 04 (!!!) så jag hinner inte mer än starta upp festen. Dock var jag tvungen att ställa in musikalrepet för min del. Det är trots allt varje kväll i 9 dagar framåt - obetalt. Näe, jobba gratis kan jag göra någon annan gång.

John Denver och hjortronyoghurt till frukost är faktiskt helt okej.

bloggen dör

jag pallar inte skriva i bloggen för så fort man kommer till blogg.se och startsidan så belamras man med FULA och OVÄSENTLIGA informationsklickar om hur man tuperar håret bäst eller vilka gladiatorskor som är mest "musthave" just nu. jag vill inte veta om era CRAVINGS. Sluta nu. ni dödar bloggvärlden med erat skit!

idag jobbade jag i en lunchrestaurang. det kom en skolklass från byggymnasiet dit. de hade aldrig hört talas om raggmunkar. fan är man gammal eller?

Karl-Oskar och Kristina 2k9

Om utvandrarna hade levat 2009 och varit norrlänningar som flyttat till Stockholm istället så hade de sett ut så här.

Linda och Egil på Skanstull

10

Dagens humör: mer semester. den var så kort och jag hade så skönt.
Dagens borde: känna mig lite snygg. Duscha och så.
Dagens frisyr: hästsvans. jag känner mig som en Äntligenhemma-hantverkare i mina blå byxor.
Dagens klädsel: ja blå byxor då. trekvarts, pösiga och väldigt goa runt magen. 50 kronor på rea.
Dagens planer: rep och sånt. fixa cykeln.
Dagens materiella vill ha: en hel cykel.
Dagens längtan: ingen aning. jag har redan skolångest och det är tre veckor kvar.
Dagens fundering: Den kommer nog snart, men just nu är det bara som ett svart hål i mitt huvud.
Dagens beroende: uppskjutning av saker.
Dagens tråkigaste: trycket över bröstet som kommit tillbaka från gymnasiet.
Dagens person: jag
Dagens roliga: det verkar som om repet är tidigarelagt och i malmö så då slipper jag åka till lund.
Dagens låt: Damien Rice - Eskimo

Den ekonomiska bulimikern

Jag skriver ingenting här längre
 och "det är jättekonstigt" är det första jag tänker.

Nu är det  måndag och jag vaknade med en klump i magen. Det händer rätt ofta nu för tiden. En oro som kommer om allt som finns. Jag har en konstant oro angående pengar, att jag aldrig har så jag kan köpa något som jag vill ha, för om jag gör det så oroar jag mig för att just det köpet gör att jag inte har råd med mat i slutet av månaden. Sen åker jag, oftast iväg någonstans, och säger "jag är på semester" och köper mat ute och äter glass och kollar inte saldot på flera dagar. Sen är jag hemma igen och då regnar det och jag får den där klumpen i magen. Som en ekonomisk bulimiker liksom. 

Idag har jag en klump i magen för alla saker jag måste göra. Nu måste jag ta mig hem och lämna hela resväskan från förra veckan och fixa cykelkedjan. Det hatar jag för jag får olja på händerna och det går aldrig bort. Direkt efter det så ska jag åka och repa och det involverar trycka ned strängar med kladdiga fingrar och då blir jag arg. Det är ett till rep med en Lundensemble som jag dessutom inte får pengar för inplanerat idag men jag vet varken när eller var. Det ger mig klumpar i magen det med.

Så jag lyssnar på Damien Rice, äter en banan, tar på mig oömma kläder och laserar bordet INGO i obehandlad furu ute på Andreas balkong medan fåglarna skriker. Så mycket verklighetsflykt kan man få till idag.