Måndag

Jag hann knappt glömma bort nyckelpigorna innan de var tillbaka igen. Invasionen är total, i alla fall utanför jobbet. Kom upp till 42 stycken innan båtvakten ville prata. Jag gillar inte såna där nyckelpigor - och inte heller karlar som inte har vett nog att låta bli att prata med en. Alla är de på samma ställe: på jobbet.

Lever fattigmansliv på veckorna, jobbar morgon middag och kväll för brödföda. Repar, spelar, gigar på helg; skriver autografer i Danmark och spelar in skivor både här och där.

Bra med country. Kanske man ska satsa på det?

2

Dagens humör: lam och seg. Vaknade av As larm klockan nio och det var länge sen kroppen kändes så trött. Sen jag kommit hem har jag bäddat ur sängen, lagt patiens och tvättat. Allt detta på 8 timmar... sen har jag sovit och läst boken också.
Dagens borde: sortera rentvätten men det är ju så tråkigt! Åh, tänk om mina föräldrar hade tyckt det var kul istället för bara klagat varje gång de gjorde det; då hade ju kanske jag också tyckt det var kul? Nu känns det verkligen o-inspirerande. Tror jag tar en öl istället.
Dagens frisyr: salta lockar sen badet i Falsterbo igår. Dock så kammade jag mig och hamnade tillbaka till Mattisborgen direkt. Går nog tillbaka till lockar snart. Sugen på slingor också?
Dagens klädsel: först och främst: bikini. Klarar mig inte utan den nu för tiden, det är så olidligt varmt här nere att man inte kan ha något annat på sig. Dock blev det ett linne och en kort kjol ifrån NoaNoa också. Sommarjobbaren var här och målade terassen medan jag solade mig, läste bok och drack juice som en annan diva. Kände mig lite naken så det blev kläder ändå.
Dagens planer: håller som bäst på att tvätta, vilket inte är så jobbigt. Vore kul om jag kunde palla laga mat också, men jag tror det får bli mackor istället. Allt som är varmt går bort för mig just nu.
Dagens materiella vill ha: nytt hår och en skön skjorta
Dagens längtan: ett halvår med A imorgon!
Dagens fundering: hur mycket ska man öva på sommaren?
Dagens beroende: The Sookie Stackhouse Series
Dagens tråkigaste: att jag är så trött igen. Jävla mensvärk.
Dagens person: vet inte riktigt. Såg en korridorsgranne för första gången någonsin idag. Hon hade jättestora bröst. Så där så att de inte kan vara verkliga liksom. Jag kände mig dum som stirrade, men hey, har man skaffat såna så kommer blickar automatiskt.
Dagens roliga: Ernst på teve 20.00 och att kanske Andreas kommer med fjärrkontrollen till min nya teve. Ja just det också, jag har fått jobb. Börjar imorgon 7.30.
Dagens låt: ingen. Musik känns inte alls bag just nu.