Restless soul

Säg då.  Vad ska jag göra ikväll?

morning glory?

Jag peppar inför skolan med
James Brown - Sex Machine
James Brown - Papa's got a new bag
Iggy Pop - Lust for Life

och
Aerosmith - Walk this way

Det behövs så lite för att fatta hur bra man har det.

mina tjejer

Jag gick hem i det fina vädret och pratade med Hanna och LInda och kom ihåg hur fantastiskt kul vi hade i somras. Åh.




iDaft

Jag hittade en fräck sida som tog upp halva morgonen tills att Andreas blev tvungen att springa till repet sitt. Gör din egen Daft Punk-remix! Klicka här.


Nu måste jag hem och hämta fiolen. Sen repar Remidjen.

Så typiskt. Tänk om jag skulle skriva allt jag tänker på eller som händer just nu?

Piratpartiet blir större och större. Och när ska Sveriges befolkning styra landet?

Det är pinsamt varje gång jag kommer på hur få tjejer jag omger mig av. Min korridorsgranne är bra på det där med tjejer, hon har ett litet gäng som hon hänger med och de gör sig alltid sjukt snygga. Sånt pallar inte jag.

Jag har fattat varför mitt område heter Fågelbacken. Det är fåglar överallt verkligen. Lite äckligt men också kul.

busstänk

mobilbloggar från bussen. trångt, svettigt, massa skåningar som vill hem. skulle kunna berätta om den tragiska babymaman jag såg vid mobilia men jag pallar inte. nu till centralen för att hämta andreas cykel och sen hem till pizza och riesling. ikväll blir det grill och fest. humöret är ur funktion. vill helst bara vara med A men han jobbar på Wallmans i Köpenhamn ikväll. typiskt.

Lundarap

Jag och Paola kom på att det mest genialiska man kan göra som Malmöit en fredag kväll sannerligen inte är att åka till Lund, av alla ställen, men vi gjorde det ändå. Passade på att lyssna på den där karlen jag tycker så mycket om. Här farfar, här har du din länk. Klicka här.

Gött

Jag har fyllt 22 och det är gött.
Ikväll har jag ätit tacos i sängen med A och tittat på King Kong. Jag har även jobbat i Svalöv, denna gång som fiollärare faktiskt. Det kändes gött. Nu äre teve som gäller.

annandag påsk

Det är fantastiskt väder i Malmö idag. Jag, Johan H a k a Logan och Ryuei a k a Leroy satte oss i Folkets Park och glassade. Det lär bli så rätt mycket i framtiden. Vi åt Brago Choklad och sparkade lite boll. Sen drog jag och Leroy och bakade japanska kakor hemma hos mig. Leroy hade ont i en fot så han fick låna cykeln. Vi bakade och försökte vispa till en marängsmet med mixerstav. Det gick inte så vi tryckte i lite bakpulver istället.

Nu är klockan fem och jag borde städa mitt rum men jag är fortfarande bara 21 så då får man ha det lite stökigt. Dock kommer nog Andreas till mig ikväll och då borde jag ha det lite finare. Ikväll ja.

Hemma i Skåne igen

Det var en semesterlik strapatsfylld resa av väntan, träsmakande gumpar och ägg. Här hemma är det kaffe, praliner, avgaser, paella, kebabdoft och nya strängar som fyller mitt huvud. Andreas och jag ställer om dygnet till det normala, sover till halv åtta och undrar varför det luktar bränt ute. Sen stänger vi balkongdörren och tittar på dåliga dokumentärer på teve under täcket.

Johan, å andra sidan, ligger i Folkets park och sover. Han undrar när jag och Roy styr upp fotboll och verkar ha haft det bra.

Det är mänga personer som jag vill träffa oftare. Speciellt i Stockholmsregionen. Detta löses enklast med en resa. När passar det, tids- och ekonomimässigt?

jag och pappa


Konstateranden

  • Mina blommor är trötta. Det blir de alltid. Jag har verkligen inga gröna fingrar. Snarare allt utom såna. Våren är tiden då jag köper nya växter.
  • Harold Pinter svär på SVT as we speak och jag gillar det. Känner mig mer intelligent nu. Drama är coolt.
  • Det tar lång tid att tvätta.
  • Jag har köpt nytt kaffe.