Remidjenspelning igen

Remidjen spelade som ett av tre band på en Musikfest i uppehållsrummet på våning 3, Rönnens studentboende igår kväll. Vi var affischerade som ett "mystiskt band" och det ska man inte klaga över eftersom det inte direkt ställer några krav på att man ska låta på ett visst sätt. Själva spelningen var nog rätt skakig fast det gjorde nog ingenting. Folk kom fram och sa att det var bra ändå.

Efter att vi spelat och minglat och lyssnat på Jannikes fantastiska låtar så var det dags för Johns födelsedagspresent två våningar upp i samma hus. Vi tog med hela bandet, kontrabas och allt, och öste på i hans vardagsrum. Mycket uppskattat. Har hört att årets julklapp ska vara upplevelser så det är väl bara att släppa efter, tänkte vi. Efter den överrumplingen så gick vi tillbaka och spelade i hissen en stund medan den åkte runt och släppte av boende på olika våningar. Snacka om hissmusik.

Överlag verkar det vara en positiv inställning till det vi gör och det är ju bra. Snart är det dags för inspelning, myspace och eventuellt en EP.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback