Väggen och dess ingångar

1. Prova att hålla på med någonting som du inte vet något om. Försök inte vara ödmjuk utan bete dig som om du kan allt om det. Ställ höga krav på dig själv och på alla runt dig samt var väldigt ärlig i din kritik - framförallt den konstruktiva.

2. Ta på dig väldigt mycket redan från början. Att bara gå en kombinerad utbildning i sig är inte nog, bli även ordförande i en kommitté så du får extrajobb. Bra är även om du börjar i fyra orkestrar samtidigt som du spelar i ett korpenlag och försöker engagera dig i andra socialt givande (läs: ideella) aktiviteter.

3. Lägg inte ned så mycket tid på att hitta dig själv. Lägg hellre tiden på att hitta alla andra, vilka de är och hur du kan dra nytta av att känna dem. Det är även bra om du blir förälskad väldigt fort och väldigt intensivt väldigt ofta i väldigt många så du absolut inte kan lägga tid på saker som du behöver.

4. Det finns ingenting som heter prioritering. Allt går att göra samtidigt med samma perfekta resultat, annars är du DÅLIG.

Kommentarer
Postat av: Stina

haha, jag fattar precis vad du menar. det kommer absolut att funka, men glöm ej att inte göra något ibland. annars fallerar planen!

2008-11-18 @ 19:53:08
URL: http://enelefantbalanserade.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback